Spil med Dag

Søndag den 29. juli åbner Falster Golfklub dørene for alle golfinteresserede og du er velkommen til at komme og prøve om golf er noget for dig.              Alle medlemmer i Falster Golfklub opfordres til at invitere en ven med på dagen og spille en runde golf sammen. Golf er sjovt og godt for både krop og sjæl. Så del din glæde for golf og spil med den 29. juli.

Vores program for dagen:

12.00 – ca.12.30: Instruktion ved klubbens træner, driving rance

12.30 – ca.13.00: Puttning og chipning medlem/ikke medlem

13.00 – 15.00: 6-9 hullers Texas Scramble på stor bane.

15.00 – 16.00: information om, hvordan man kommer i gang med at spille golf.

Golf er sjovt og godt for både krop og sjæl. Så kom og spil med den 29. juli.

Det er gratis at deltage og vi stiller udstyr til rådighed på dagen.

Tilmeldingsfrist 25. juli 2018.

Har du yderligere spørgsmål kan du skrive til os her info@falster-golfklub.dk eller ringe på telefon 54 43 81 43

Hvad skal jeg tage på?

Golfspillere bliver ofte vist i bukser med fold og ternet sweaters. Det er du naturligvis velkommen til at møde op i. Det er dog slet ikke nødvendigt, og efterhånden en sjældenhed på de danske golfbaner. Kom bare i tøj, du kan bevæge dig i og fornuftige sko - og masser af godt humør.Klubben stiller udstyr til rådighed for dig på dagen, og du lærer hurtigt hvad du vil få brug for, når du først er bidt af sporten. For vi tror, at golf bliver din livslange kærlighed.