Dameklubben 10. juli 2018

16 damer spillede dagens spil, med lidt blandet vejr. Formiddags damerne spillede i fint solskin, men der kom en lille byge senere, som ramte eftermiddagens damer. Der blev lavet fine score, og to Birdies  blev det også til, Jette Nygaard fik en Birdie på hul 4, og Oda lavede Birdie, efter en fin landing på hul ni.

Dameklubben har modtaget en helt ny dame som netop har fået golfkortet, og er frisk på at være medlem i dameklubben, tag godt imod hende. Hun spillede med for første gang den 10 juli, hun hedder Pernille Runge Behrensen hun er frisk og sød.

Næste tirsdag  den 17 juli, skal vi spille green-some, det bliver  lidt anderledes en det sædvanlige stablefort,så glæd jer, det bliver hyggeligt. Vi ses

Oda Weltz