Parmatch 2020

Spilleform:

Turneringen spilles som Greensome, hulspil. Parret med det højeste sammenlagte spille-handicap, tildeles halvdelen af forskellen til det andet pars sammenlagte spille-handicap. Halve slag rundes op.

Hvert par spiller altså kun èn bold, som spillerne skiftes til at slå til. Begge spillere slår ud og parret vælger hvilken bold der spilles videre med. Den hvis bold ikke blev valgt spiller den valgte bold og derefter skiftes spillere til at slå til bolden. Den bedste nettoscore på det enkelte hul vinder hullet. Der spilles først i puljer (max. 5 hold i hver pulje) og herefter i cupsystem.

Finalen spilles d. 26/9. I forbindelse med finale kampen afvikles en turnering hvor alle deltagere i Parmatch kan deltage. Dagen afsluttes med fælles spisning og præmie uddeling.

Matchfee: 100 kr. pr par. Betales inden første kamp I får nærmere besked på hvordan.

Par: Et par består af to spillere og kan frit sammensættes. Parret spiller sammen i hele turneringen og der kan ikke skiftes makker undervejs. En spiller må kun deltage i et par.

Tilmelding på golfbox senest d. 7.maj 2020 kl. 18.00

Spille plan samt puljeinddeling udsendes på mail til alle deltagere i begyndelsen af uge 20.

Matchleder: Jan Sørensen og Henrik Hansen mobil. 22119160 mail. hh69@live.dk

Præmier

Der er præmier til nr. 1-2-3-4

Sponsor er igen i år SJS v. Frank Jensen

Finale 2019

Kampen om 1. og 2. pladsen stod mellem

Jan Sørensen / Henrik Hansen (th) og
Flemming Hansen / Tommy Bring-Nielsen (tv).

Vinderene blev Jan Sørensen / Henrik Hansen

STORT TILLYKKE

Kampen om 3. og 4. pladsen stod mellem

Tina Hansen / Anders Hansen (tv) og