TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

17. februar 2019

Nyhedsmail fra Manneklubben.

Kære Manneklubmedlem.
Med hastige skridt nærmer sæsonstarten sig. Vi starter op første onsdag i april hvis vejret arter sig. D. 17 april har vi årsdagsmatch med spisning. Pris 50 kr.
Du kan tilmelde dig på hjemmesiden.

Den 5-6 juni afholdes den årlige udflugt, i år går turen til Birkemose golfklub, hvor der spilles begge dage. Vi skal bo på Hotel Trinity v/lillebælt.
Du finder flere oplysninger på hjemmesiden under menuen udflugter, her kan du også tilmelde dig.

3 ø matcher er planlagt, der mangler Ove Lind og MDS match. Når de er klar bliver de skrevet ind i sommer programmet.

Der er også nu mulighed for at indbetale kontingent som er uændret 350 kr. ( konto nr. findes under menuen info om klubben)

Du kan finde alle oplysninger på hjemmesiden under klub i klubben-Manneklubben.

Hvis du mener der mangler noget på hjemmesiden eller noget ikke fungere, kontakt da poulmortensen@outlook.com

Hilsen Bestyrelsen

Du kan afmelde nyhedsmail her