top

Referat af bestyrelsesmøde d. 11/4-22

Til stede: Vibeke, Birgitte, Birthe, Ina, Mette og Susanne

Referent: Susanne

1.    Budget Punktet venter til næste møde, da vi så håber, at alle har betalt og vi derved kender det egentlige budget. I nyhedsbrevet for april måned rykkes for indbetaling.
2.    Nye medlemmer. Vi gør reklame for dameklubben, når vi møder potentielle nye medlemmer. Det er aftalt med Maria S. at hun kontakter Mette eller Ina, hvis hun møder medlemmer i “gå til golf”, der kunne være interesseret i dameklubben. Mette eller Ina tager så kontakt til denne og fortæller om dameklubben. Hvis et nyt medlem dukker op en tirsdag, skal vedkommende gå med et medlem af bestyrelsen.
3.    Bestyrelsesmatch. Mette melder tilbage til Halsted.
4.    Mad næste tirsdag koster ca. 100 kr. Susanne får hjælp af Brinnie til at sende brev ud. Mette sørger for præmier og aftaler maden med Brinnie.
5.    Birdiefugle: Birthe googler glasfugle, men vi har ca. 10 stk
6.    GolfBox: Birthe undersøger, hvordan man kan skrive lidt mere info under de enkelte matcher.
7.    Skal gæster betale 30 kr ? Ja. gæster betaler fortsat 30 kr pr. Gang for at deltage i dameklubben, og gæster kan ikke vinde præmier. Betales på dameklubbens mobilepay nummer. Hvis gæsten kommer med et medlem fra dameklubben, går disse i bold sammen.
8.    Mad på Møn. Vi tager imod det samlede tilbud på 335 kr pr. Person for greenfee, træningsbolde, og dagens lune ret. 
9.    Indtastning af scorekort. Formiddagskortene tastes af de ansvarlige, der er til stede. Husk ikke at lukke matchen.Eftermiddagskortene tastes af de ansvarlige, der spiller om eftermiddagen. Hvis ikke der er en ansvarlig om eftermiddagen kan eftermiddagsdamerne sende et billede af scorekortet til Birthe. Ansvarlige er: Birgitte, Susanne,Birthe og Mette.


Næste møde mandag den 9/5- 22 kl. 10 i klubben.

Punkt til næste møde: Budget

Kontakt

Falster Golfklub
Virketvej 44
4863 Eskilstrup se kort.
CVR nr. 32968554
Tlf. 30 89 81 43
info@falster-golfklub.dk

FOLLOW US

       

© Copyright 2022 Falster Golfklub