top

Referat af bestyrelsesmøde den 9/5-22

Til stede: Ina, Birgitte, Susanne, Mette og Birthe.
Referent: Susanne
1. April måned er ikke tællende i sommerturneringen, og der er derfor ikke afleveret scorekort. Når scores ikke er registreret kan der ikke gives præmier for månedens bedste score. Derfor skal vi næste år huske at indhente scorekort mhp at finde månedens bedste score.
2. Hallington: Vi indtaster ikke scores i GolfBox. Dagdamerne lægger scorekortene i skuffen. Mette tager dem senere tirsdag og sender til Birthe, der taster resultaterne ind resultatlisten.
3. Aftendamerne går fremover ud kl.16.
4. Økonomi. Vi har lagt et budget for året i forhold til præmier og evt. tilskud til ture og mad. Dameklubben betaler mad til Greensome- og høstmatchen. Målet er, at bruge 3-5000 om året udover indtægterne mhp at nedbringe klubbens overskud.
5. Udflugt til Møn i næste uge. Der er endnu kun 6 tilmeldte. Susanne skriver ud til bestyrelsen fredag mhp på økonomi, hvis der ikke er 10 tilmeldte. Samkørsel aftales indbyrdes.
6. Par 3 banen. Banen er booket. Vi spiller stableford og går to runder og vinderen er den bedste af begge runder samlet set. Der er scorekort og deltagerne sætter selv streger i forhold til antal slag. Desuden tælles greenhits. Mette aftaler mad med Brinnie. Egenbetaling på mad og drikkevarer.
Næste møde er 5. Juli kl. 14 i klubben.
Formiddagsdamer går i første bold, og eftermiddagsdamer møder tidligere ind.

Kontakt

Falster Golfklub
Virketvej 44
4863 Eskilstrup se kort.
CVR nr. 32968554
Tlf. 30 89 81 43
info@falster-golfklub.dk

FOLLOW US

       

© Copyright 2022 Falster Golfklub