top

 

Velkommen til Falster Golfklub – 

en af Danmarks smukkeste park og skovbaner.

Falster Golfklub er ikke kun Falsters ældste og smukkeste bane, den er ligeledes vurderet af mange til at være blandt Danmarks bedste baner. På Falster arbejder vi hårdt for at give alle medlemmer og greenfee gæster Danmarks bedste golfoplevelse, og mener bestemt at vi er godt på vej med vores storslåede natur, udfordrende bane, hyggelige atmosfære og helt unikke stilhed samt naturoplevelse, midt i Falsters hjerte

I samarbejde med de andre baner på Lolland-Falster - Marielyst Golf Klub, Golfklubben Storstrømmen, Maribo Sø Golfklub og Halstedkloster Golfklub tilbyder vi Golf & Go’Nat ophold. Du vælger frit sted at overnatte, hvor du vil spille, samt hvor mange dage. Læs mere her

Er du en dags golfer og bare gerne vil have en god dag på golfbanen med vennerne, familien eller som par, så er det nemt at booke golftider via Golfbox.dk og vores gode Bistro har åbent alle ugens dage undtagen mandag. Dog åbner vi gerne særskilt op for grupper.

Der er masser af oplevelser at kombinere din golfferie med - tag f.eks. en shopping tur i Nykøbing F., få et godt grin i Nykøbing F. Revyen eller måske er du kunstinteresseret, så er Fuglsang Kunstmuseum og Skejten altid et besøg værd.

Vores nærmeste overnatningssteder er Hotel Falster og Hotel Liselund. Velkommen til Falster Golfklub - en sand golfoplevelse!

www.falster-golfklub.dk

Klub grundlagt: 1994

Bane grundlagt: 26. maj 1973 

Kontakt

Falster Golfklub
Virketvej 44
4863 Eskilstrup se kort.
CVR nr. 32968554
Tlf. 30 89 81 43
info@falster-golfklub.dk

FOLLOW US

       

© Copyright 2023 Falster Golfklub