top
Nyhedsbrev

Kære Damer

Vi skal spille sammen på tirsdag, den 19. maj fra kl 14.00. I disse coronatider er det lidt andre regler der gælder. Vi må ikke mødes mere end max. 10 personer og vi har begrænset adgang til vores klubhus, så derfor skal i selv:

  • Gå på golfbox og tilmelde jer den turnering der er oprettet seneste mandag kl. 12.00
  • I skal selv printe scorekort
  • I vil få udsendt startliste sent mandag aften, enten som en mail fra dameklubben eller fra golfbox.
  • Ved afslutningen af spillet, skal scorekortet fotograferes og billedet skal sendes til Susanne på sjo@privat.dk (hele bolden må meget gerne stå på samme kort, blot skal i huske at skrive alle medlemsnumre på)

Der vil være en præmie til vinderen af begge rækker, men den vil først blive overrakt, næstegang vi kan mødes alle sammen, dog vil i blive informeret om resultatet. Der er et nyt tiltag i vores sommerturnering, - nærmest reb, hvilket betyder at der på hul 16, vil være lagt et reb på langs af fairway og så skal der måles, hvem der kommer tættest på. 

Charlotte og Mette vil være i klubben, inden 1.bold går ud, så hvis der spørgsmål, håber vi at kunne besvare dem. Ud over det er der nærmest hul på hul 18. Der vil blive udleveret en banesandwich ved start, denne betales af dameklubben (så se bort fra at der under turneringen står 50 kr.). Vi har desværre ikke yderlig information om dameturen, men at I skal få besked lige så snart, vi selv ved noget. På bestyrelsens vegne Mette

 

Kontakt

Falster Golfklub
Virketvej 44
4863 Eskilstrup se kort.
CVR nr. 32968554
Tlf. 30 89 81 43
info@falster-golfklub.dk

FOLLOW US

       

© Copyright 2022 Falster Golfklub