Prøvemedlemskab
(Startpakke)

Har du en drøm om at spille golf? Golfsporten er for alle, og en sund form for spil og motion for alle aldre. Om du er helt ung, eller har nået pensionsalderen, så har golfsporten et spændende tilbud til dig.

Golf er en fantastisk social og hyggelig sport, men som også er fyldt med gode konkurrence oplevelser, hvis det er det man søger.

Vi glæder os til at se dig.

Hverv golfkørekortet for kr. 500,-
Ved efterfølgende indmelding som fuldtidsmedlem refunderer vi kr. 500,-

Holdstart 2019:

Weekendkursus 24.-25.-26. maj 2019.

Læs mere om weekendkurset her

Medlemmer fra golfklubben står klar til at tage i mod dig.

Køb startpakke

Bestil prøvemedlemskab

+ 45 54 43 81 43

Prøvemedlemskab (Startpakken) indeholder

Vi har strikket et rigtig stærkt prøvemedlemskab sammen, som vil give dig en god ide af hvad golf går ud på.

Udstyr

Der kan gratis lånes udstyr og trolley i hele prøveperioden.

Træning

Klubbens professionelle træner og frivillige står klar til at hjælpe dig godt i gang med golfsporten. Tilbuddet inkluderer holdtræning hver uge i prøveperioden, HVER mandag og anden ugedag efter aftale samt individuelle lektioner med træner.

Kalender for 2019

Du kan se kalender her.

Faciliteter

Du kan frit benytte vores dejlige træningsområde, putting green og driving range, samt fri adgang til par 3 banen. Derudover er der gratis
træningsbolde på driving rangen.

Ekstra

- Regeltest gennemføres via internettet, således det er muligt at fortage egen planlægning af dette.

- Hæfte med basis teknik fra træneren

- DGU Regelbog

- Begynderforløbet afsluttes med en runde på den flotte 18 hullers golfbane(stor bane)

Varighed

Begynderperioden varer 3 måneder efter indløsning af gavekortet.

Pris for et prøvemedlemskal er Kr. 500,- Fra 19 år og opefter

- Ved efterfølgende indmelding som fuldtidsmedlem refunderes de 500 kr.

I prøveperioden mødes vi hver mandag og anden ugedag efter aftale fra kl 18:00. (Efter 1. september så starter vi lidt tidligere, nemlig kl.17:00).

På disse aftener er der forskellige aktiviteter, men hovedformålet er at få dig så glidende som muligt igennem de prøver der skal til for at du kan komme ud på den store 18 hullers bane.

Du har også lektioner med Pro Rune J. Olsen som du kan tage enten alene eller sammen med andre. Rune anbefaler faktisk at man går 2 og 2 sammen, og tager 40 minutter ad gangen.

Efter du har gennemført prøvemedlemskabs perioden, når du har gennemgået hele pakkens indhold. Skal du vælge et medlemskab.

Hvis du melder dig ind som fuldtidsmedlem har du allerede betalt de kr. 500,- af  de næste 6 måneders medlemskab. Herved vil din først opkrævning lyde på kr. 2500,- for et senior medlemskab.

Fuldt medlemskab
Kontingent opkræves halvårligt 1. juli og 1. januar.
Senior: 2 x kr. 3.000,- Alder: 26 år.
Ung senior:  2 x kr. 1.000,- Alder: 19 - 25 år / incl. træning.
Junior: 2 x kr. 600,- Alder: 0 - 18 år / incl. træning.
Fri benyttelse af 18 hullers bane (Stor bane).
Fri benyttelse af par 3 banen "Pay & Play".
Fri benyttelse af træningsfaciliteter incl. bolde.
Adgang til rabatordninger samt greenfee samarbejde med andre golfklubber.
Stemmeret.
Almindeligt DGU-kort.