Prøvemedlemskab

Har du en drøm om at spille golf? Golfsporten er for alle, og en sund form for spil og motion for alle aldre. Om du er helt ung, eller har nået pensionsalderen, så har golfsporten et spændende tilbud til dig.

Golf er en fantastisk social og hyggelig sport, men som også er fyldt med gode konkurrence oplevelser, hvis det er det man søger.

Vi glæder os til at se dig.

Hverv golfkørekortet for kr. 500,-
Ved efterfølgende indmelding som fuldtidsmedlem refunderer vi kr. 500,-

Holdstart 2019:
Hold 1. 15. april 2019.
Hold 2. Weekendkursus 24.-25.-26. maj 2019.

Medlemmer fra golfklubben står klar til at tage i mod dig.

Bestil prøvemedlemskab

+ 45 54 43 81 43

Prøvemedlemskab indeholder

Vi har strikket et rigtig stærkt prøvemedlemskab sammen, som vil give dig en god ide af hvad golf går ud på.

Udstyr

Der kan gratis lånes udstyr og trolley i hele prøveperioden.

Træning

Klubbens professionelle træner og frivillige står klar til at hjælpe dig godt i gang med golfsporten. Tilbuddet inkluderer 2 gange holdtræning pr. uge i prøveperioden, HVER mandag og torsdag samt individuelle lektioner med træner.

Der er planlagt golf og etikette -regel aftener og teori på banen, 3 mandage i forløbet.

Ny kalender for 2019 kommer senere.

Du kan se kalender her.

Faciliteter

Du kan frit benytte vores dejlige træningsområde, putting green og driving range, samt fri adgang til par 3 banen. Derudover er der gratis
træningsbolde på driving rangen.

Ekstra

- Regeltest gennemføres via internettet, således det er muligt at fortage egen planlægning af dette.

- Hæfte med basis teknik fra træneren

- Hæfte om golf

- DGU Regelbog

- Begynderforløbet afsluttes med en runde på den flotte 18 hullers golfbane(stor bane)

Varighed
Prøveperioden hold 1 fra 15. april 2019 og frem til 30. juni 2019.
Prøveperiode hold 2 Weekendkursus 24. -25. -26. maj 2019 og frem til 30. juni 2019.
Passer startperioderne ikke kan der laves en aftale med klubben og de frivillige i begynderudvalget.

Pris for et prøvemedlemskal er Kr. 500,- Fra 19 år og opefter

- Ved efterfølgende indmelding som fuldtidsmedlem refunderes de 500 kr.

I prøveperioden mødes vi hver mandag og torsdag fra kl 18:00. (Efter 1. september så starter vi lidt tidligere, nemlig kl.17:00).

På disse aftener er der forskellige aktiviteter, men hovedformålet er at få dig så glidende som muligt igennem de prøver der skal til for at du kan komme ud på den store 18 hullers bane.

Du har også lektioner med Pro Rune J. Olsen som du kan tage enten alene eller sammen med andre. Rune anbefaler faktisk at man går 2 og 2 sammen, og tager 40 minutter ad gangen.

Efter du har gennemført prøvemedlemskabs perioden, når du har gennemgået hele pakkens indhold. Skal du vælge et medlemskab.

Hvis du melder dig ind som fuldtidsmedlem har du allerede betalt de kr. 500,- af  de næste 6 måneders medlemskab. Herved vil din først opkrævning lyde på kr. 2500,- for et senior medlemskab.

Fuldt medlemskab
Kontingent opkræves halvårligt 30. juni og 31. december.
Senior: 2 x kr. 3.000,- Alder: 26 år.
Ung senior:  2 x kr. 1.000,- Alder: 19 - 25 år / incl. træning.
Junior: 2 x kr. 600,- Alder: 0 - 18 år / incl. træning.
Fri benyttelse af 18 hullers bane (Stor bane).
Fri benyttelse af par 3 banen "Pay & Play".
Fri benyttelse af træningsfaciliteter incl. bolde.
Adgang til rabatordninger samt greenfee samarbejde med andre golfklubber.
Stemmeret.
Almindeligt DGU-kort.