Prøvemedlemskab (Startpakke)

Har du en drøm om at spille golf? Golfsporten er for alle, og en sund form for spil og motion for alle aldre. Om du er helt ung, eller har nået pensionsalderen, så har golfsporten et spændende tilbud til dig.

Golf er en fantastisk social og hyggelig sport, men som også er fyldt med gode konkurrence oplevelser, hvis det er det man søger.

Vi glæder os til at se dig.

Pris for prøvemedlemskab (startpakke) er kr. 500,- , fra 19 år.
Ved efterfølgende indmelding som fuldtidsmedlem refunderer vi kr. 500,-

Næste kursus 2019:

Weekendkursus 23. -24. og 25 august 2019.

Læs mere om weekendkurset her

Medlemmer fra golfklubben står klar til at tage i mod dig.

Køb startpakke

Prøvemedlemskab (Startpakken) indeholder

Golfkort på en weekend
Fredag 23. august 2019 kl. 18, velkomst, intro og teoriundervisning.

Lørdag 24. august 2019 kl. 9, undervisning fra protræner, øvelser og prøver samt prøve på par 3-bane.
Søndag 25. august 2019 kl. 9, undervisning fra protræner, prøve på par 3-bane samt prøve og teori på Falster Golfklubs 18 hullers golfbane.

Har du allerede købt en startpakke eller har du fået en startpakke som gave?
Kan du allerede nu aktivere din startpakken og spille på vores par 3-bane. Frem mod weekenden 23. -24. -25. august hvor du kan hverve dig DGU kortet (Golfkort på en weekend).

Træning
I weekendkurset indgår der lektioner med protræner.
Aktivere du din startpakke før weekendkurset er det muligt at tilkøbe lektioner med klubbens protræner til 1/2 pris.

Udstyr
Der kan gratis lånes udstyr og trolley i hele prøveperioden.

Faciliteter
Du kan frit benytte vores dejlige trænings område, putting green og driving range, samt fri adgang til par 3 banen. Derudover er der gratis trænings-bolde på driving rangen.

Varighed
Gavekortet er aktivt i 2 måneder efter indløsning.

ALT DET MED SMÅT

Efter du har gennemført weekendkurset, skal du vælge et medlemskab.

Hvis du melder dig ind som fuldtidsmedlem har du allerede betalt de kr. 500,- af  de næste 4 måneders medlemskab. Herved vil din først opkrævning lyde på kr. 1000,- for et senior medlemskab. Som gælder resten af 2019. Derefter vil du automatisk blive opkrævet for det medlemskab du aftaler.

Fuldt medlemskab
Kontingent opkræves halvårligt 1. juli og 1. januar.
Senior: 2 x kr. 3.000,- Alder: 26 år.
Ung senior:  2 x kr. 1.000,- Alder: 19 - 25 år / incl. træning.
Junior: 2 x kr. 600,- Alder: 0 - 18 år / incl. træning.
Fri benyttelse af 18 hullers bane (Stor bane).
Fri benyttelse af par 3 banen "Pay & Play".
Fri benyttelse af træningsfaciliteter incl. bolde.
Adgang til rabatordninger samt greenfee samarbejde med andre golfklubber.
Stemmeret.
Almindeligt DGU-kort.

Udmeldelse

Udmeldelse og ændring af medlems kategori af klubben kan kun ske med minimum 3 måneders skriftligt varsel til et kvartals udløb. Såfremt indmeldelse ønskes indenfor et tidsrum af et år fra udmeldelses dagen, skal der betales kontingent fra udmeldelses tidspunktet. (Vedtægter  - §3)