Seniorklubben

Seniorklubben er en klub i klubben.

Klubben har egen hjemmeside hvor du kan finde alle de oplysninger du har brug for. www.fgkseniorklub.dk

Om FGK seniorklub:

FGK seniorklub er en af 3 klubber i Falster Golfklub. Grundlagt i 1983. Formålet er at fremme golfspillet for seniorer under iagttagelse af etikette- og golfregler.

Optages kan medlemmer af Falster Golfklub, der er fyldt 55 år og er godkendt til spil på banen og i øvrigt kan godkendes af den til enhver tid siddende bestyrelse.

Kontingent i 2019 er kun kr. 250.- Klubben har reserveret bane hver torsdag året rundt. I sommersæsonen spilles fra kl. 9.00. I oktober måned spilles kl. 9.30 og fra 1. november og til med marts måned kl. 10.00.

Gæster (over 55 år) er altid velkomne på klubbens normale spilledage, både fra andre klubber (mod normal greenfee) og fra FGK. De sidste betaler kr. 30 for at deltage.