Manneklubben

Generalforsamling 2020.

Aflysning.

På grund af coronaen har bestyrelsen besluttet at aflyse hele onsdag den 28. Denne dag starter vintergolf efter gældende regler ( dog starttid kl.12 for sidste gang i år). I bedes selv holde jer orienteret ang. situationen om corona.
Dette betyder at generalforsamling samt cross country og præmieuddeling for året 2020 er udsat til april 2021 hvor vi formentlig lørdag den 17 april holder et brag af åbningsmatch - generalforsamling og uddeling af optjente præmier for 2020 samt ikke mindst en spisning der vil matche det vi plejer at få til generalforsamlingen. Til denne dag vil der så komme en ny mulighed for at tilmelde sig.
BestyrelsenManneklubben

Generalforsamlingen 2020 afholdes den 28 oktober kl.17 med efterfølgende spisning. Drikkevare er for egen regning.

Kl. 12 spilles der cross country. Pris 50 kr.

Tilmelding her på siden senest 7 dage før. den 22 oktober kl.18.

Foreslag fra medlemmer skal sendes til bestyrelsen senest tirsdag ugen før.

Dagsorden til Generalforsamling

Regnskab