Greenfee 2019

Velkommen til Falster Golfklub - en af Danmarks smukkeste park og skovbaner.

Greenfee priser 2019
Hverdag: 400 kroner
Weekend: 400 kroner
Pay & Play: 100 kroner alle dage
Pay & Play: Årskort 500 kroner

Buggy - Trolley - Bolde
Buggy: 250 kroner pr. runde - hele dagen 350 kroner (Buggy udlejes kun til spillere over 18 år).
Trolley: 50 kroner
Træningsbolde: 20 kroner pr. kurv.

Rabat Juniorer

Halv greenfee

Gratis ifølge med fuldtidsmedlem (DGU-ordningen)

Gratis for juniorer fra Halsted, Maribo, Storstrømmen og Marielyst

Tidlig / Sen teetime
250 kroner Før kl. 9 og efter kl. 17 tirsdag til søndag.

9 huller (1 - 9)

250 kroner alle dage

Gruppe Greenfee tilbud 2019 *
5 - 9 spillere kr. 300 pr. person alle dage incl.  Bistroens tilbud samt en øl/vand.

Mere end 10 spillere 250 kroner pr. person alle dage incl. Bistroens tilbud samt en øl/vand.

* Skal aftales i forvejen

Tilbuddet kan ikke kombineres med andre rabatordninger.

Greenfee aftaler
Halv greenfee - Gæster fra Halsted, Maribo, Storstrømmen og Marielyst.

100 kroner rabat - Gæster fra Møn, Sydsjælland, Næstved og Rønnede.

Alle dage 200 kroner  - Gæster fra Herning.

Greenfee aftaler
Gratis - Medlemmer af SGS-ordningen fra Køge, Ishøj, Vallø, Harekær, Greve og Sydsjælland.

Øvrigt

Golfhäftet / Nordic Travel

Det med småt

· Greenfee gælder for spil hele dagen

· Rabatter gælder ikke for flex-medlemmer

· Der er ikke ”rabat-på-rabat”

Greenfee grupper

Vi har en rigtig god value-for-money, når det gælder udflugter for greenfee-grupper til Falster Golfklub.

Vi gør det nemt for jer! Vi hjælper gerne med:

•Udstyr til nærmest hul
•Flag til at markere længste drive
•Udskrivning af scorekort

Alt i alt, så hjælper vi så meget vi kan så I blot skal nyde oplevelsen her i Falster Golfklub.

Gruppe Greenfee tilbud 2019 *
5 - 9 spillere 300 kroner pr. person alle dage incl.  Bistroens tilbud samt en øl/vand.

* Skal aftales i forvejen

Golf & Go'nat

Lolland-Falsters 5 golfbaner samarbejder tæt med 7 individuelle overnatningssteder om at tilbyde attraktive golfophold, hvor du som gæst selv kan bestemme hvor du vil bo og spille. Du booker direkte hos overnatningsstederne. Tilbuddene inkluderer enten 2 eller 3 Greenfee til spil på Maribo Sø GolfklubGolfklubben StorstrømmenMarielyst GolfklubHalsted Kloster Golfklub og Falster Golfklub.

Virketvej 44, 4863 Eskilstrup

Pay & play ( par 3 bane ).

Golf for alle – også for dig

Falster Golfklubs 9 hullers Par 3 bane kan benyttes af alle – både udefrakommende, begyndere og øvede til f.eks. træning af det korte spil.

Prisen er kun kr. 100.- pr. person inkl. træningsbolde til driving range, spilleret på Par 3 banen, lån af udstyr og scorekort. Børn under 18 år halv pris.

Når du har betalt greenfee, kan du spille og benytte stedets faciliteter hele dagen.

Har du lyst til at ofre kr. 500,- pr. person til et sæsonkort, så inkluderer vi én kort introduktion efter forudgående aftale med personalet i golfklubben, så vi på denne måde kan hjælpe dig godt igang på 9 hullers banen. Og har du én gang betalt kr.500 så udløser det gratis spil for dig resten af året.

100,- pr. person.

Børn under 18 år halv pris

500,- pr. person for sæsonkort (gratis spil på banen året ud)

Betaling