Fest med det hele – eller lej lokalet

Hesteomgangen er vores fredede og renoverede selskabslokale med plads til over 100 glade mennesker, der fejrer for eksempel konfirmanden, bryllupsparret eller fødselaren.

· Du kan booke en fest til en god kuvert-pris, hvor mad og service leveres efter aftale med Brinnie Nielsen i vores Bistro.

· Eller du kan blot leje lokalet til en god pris – og så selv sørge for det meste eller det hele

LEJE:

5.200 kroner for leje af Hesteomgangen i 8 timer (herefter 200 kroner pr. time).
- Mulighed for anretning af mad
- Bistro-leder er til stede
- Der kan tilkøbes ydelser / varer fra Bistro
- Medbragte drikkevarer skal være indkøbt i Danmark
RABAT:     Medlemmer af Falster Golfklub kan leje Hesteomgangen for 4.200 kroner.

TILKØB:    Duge, servietter og lys: 35 kr. pr. kuvert Dekoration, blomst: 250 kr. pr. stk.

FEST MED DET HELE:

Du betaler kun den kuvert-pris, som du aftaler med Brinnie Nielsen fra vores Bistro.

Bortset fra drikkevarer dækker den aftalte kuvertpris bl.a. leje af lokale, el, vand, rengøring, afbrydning, opvask, hvide duge, servietter, lys og almindelige borddekoration.

Hvis din fest varer mere end 8 timer koster hver efterfølgende time 200 kroner

Her kan du se forslag til 3 retter og natmad for 450 kroner, Brunch eller Buffet for 200 kroner, eller et lille kaffebord til 50 kroner pr kuvert:

Forslag til Menu (450 kr. pr. kuvert):

Forret: Stjerneskud / Hovedret: Oksemørbrad med årstidens tilbehør / Dessert-tallerken med is, kage og frugt / Natmad: Pølsebord

Forslag til Buffet (200 kr. pr. kuvert):

Oksefilet, glaseret skinke og indbagt kalkun med flødekartofler, små stegte kartofler, brocolisalat og salatbord med dressing og brød

Forslag til Brunch (200 kr. pr. kuvert):

Røræg med bacon og pølser. Skyr med tilbehør. To slags pålæg. Røget laks med hvide asparges. Lun leverpostej med bacon og champignon. Lune frikadeller. Forskellige typer oste og frugt. Pandekager med sirup. Brød, kaffe, te og juice.

Lille kaffebord (50 kr. pr. kuvert):

Kaffe og te med småkager og chokolade