golfens dag 26. april 2020 kl. 12.00

Skal du noget den 26. april 2020?

Søndag den 26. april 2020 slår Falster Golfklub dørene op til Golfens Dag!
Hvis du er en af dem, der skeler nysgerrigt til golfbanen, når du kører forbi, så vil vi opfordre dig til at gøre lidt mere end bare at kigge.
Tag dine venner og kollegaer under armen eller kom alene, det eneste du skal huske er dit gode humør, tøj og sko til vejret.
Vi sørger for udstyr, trænere og frivillige, der kan guide dig rundt, så du ikke på noget tidspunkt vil føle dig overset.

Falster Golfklub inviterer til Golfens Dag!

Arrangementet er gratis og begynder mellem kl. 12:00 og kl. 14:00 (afsæt 3 timer til dit besøg).
Lige meget om du er høj eller lav, gammel eller ung, kvinde eller mand eller alene eller ej, så er du inviteret til Golfens Dag, søndag den 26. april 2020!
Golf er for alle, og for mange bliver golf til livslang kærlighed.
Golf er hygge, golf er socialt samvær, og så er det ovenikøbet sundt. Den helt store bonus er, at du kan begynde at gå ture med din nye kærlighed, uanset om du er fem eller 75 år. Golf har ingen start- eller udløbsdato. Det er det, vi kalder livslang kærlighed.
Så kom ud og spil med, søndag den 26. april mellem kl. 12.00 og kl. 14.00 (afsæt 3 timer til dit besøg).

Falster Golfklub holder åbent hus for alle, der nærer den mindste interesse for at prøve kræfter med golfsporten.
Du bliver taget imod af medlemmer fra klubben. I små hold får du instruktion ved klubbens træner Rune Olsen, på drivingrangen. I løbet af dagen er der chance for at opleve begejstringen, når du rammer den lille hvide bold. Efterfølgende er der introduktion i putting og chipping med medlemmer.
Hvis du har mod på det, er du velkommen til at spille en runde på par 3 banen sammen med medlemmer.

På dagen er det muligt at købe pølser og klubben er vært ved en øl/vand.

Golf er sjovt og godt for både krop og sjæl. Så kom til Golfens Dag søndag den 26. april.

For spørgsmål eller andet, kontakt Falster Golfklub:Falster Golfklub, Virketvej 44, 4863 Eskilstrup 54 43 81 43 eller 30898143 info@falster-golfklub.dk