Søndag den 28. april 2019 åbner vi dørene for alle interesserede og du er velkommen til at komme og prøve om golf er noget for dig.

Vores program for dagen:

Der er åbent hus fra kl 12 -14, afsæt 3 timer til dit besøg.

Du bliver taget imod af medlemmer fra klubben.

I små hold får du instruktion ved klubbens træner Rune Olsen, på driving rancen.

Efterfølgende er der introduktion i puttning og chipning med medlemmer.

Herefter går turen til en runde på par 3 banen med medlemmer.

Til sidst er det muligt at købe pølser og øl/vand og det vil være muligt at få svar på spørgsmål du måtte have i forhold til hvordan man kommer i gang med at spille golf.

Golf er sjovt og godt for både krop og sjæl. Så kom til golfens dag den søndag den 28. april 2019

Det er gratis at deltage og vi stiller udstyr til rådighed på dagen.

Hvad skal jeg tage på?

Golfspillere bliver ofte vist i bukser med fold og ternet sweaters. Det er du naturligvis velkommen til at møde op i. Det er dog slet ikke nødvendigt, og efterhånden en sjældenhed på de danske golfbaner. Kom bare i tøj, du kan bevæge dig i og fornuftige sko - og masser af godt humør.

Klubben stiller udstyr til rådighed for dig på dagen, og du lærer hurtigt hvad du vil få brug for, når du først er bidt af sporten. For vi tror, at golf bliver din livslange kærlighed.

Med venlig hilsen Falster Golfklub