Parmatch 2022

Spilleform:

Turneringen spilles som Greensome, hulspil. Parret med det højeste sammenlagte spille-handicap, tildeles halvdelen af forskellen til det andet pars sammenlagte spille-handicap. Halve slag rundes op.

Hvert par spiller altså kun èn bold, som spillerne skiftes til at slå til. Begge spillere slår ud og parret vælger hvilken bold der spilles videre med. Den hvis bold ikke blev valgt spiller den valgte bold og derefter skiftes spillere til at slå til bolden. Den bedste nettoscore på det enkelte hul vinder hullet. Der spilles først i puljer (max. 5 hold i hver pulje) og herefter i cupsystem.

Finalen spilles lørdag d. 24/9 2022. I forbindelse med finale kampen afvikles en turnering hvor alle deltagere i Parmatch kan deltage. Dagen afsluttes med fælles spisning og præmie uddeling.

Matchfee: 100 kr. pr par. Betal nu via MobilePay 313967 i kommentar skriver du PARMATCH, eller betal næste gang du er i klubben. Betales inden første kamp.

Par: Et par består af to spillere og kan frit sammensættes. Parret spiller sammen i hele turneringen og der kan ikke skiftes makker undervejs. En spiller må kun deltage i et par.

Tilmelding på golfbox senest d. 6. maj 2022 kl. 22.00  KLIK HER

Spille plan samt puljeinddeling udsendes på mail til alle deltagere i begyndelsen af uge 20.

Matchleder: Jan Sørensen og Henrik Hansen mobil. 22119160 mail. hh69@live.dk

Præmier Der er præmier til nr. 1-2-3-4

Sponsor er igen i år SJS v. Frank Jensen

Matchleder: Jan Sørensen (TH) og Henrik Hansen (TV)

Finale 2021

Hanne og Orla Lindberg-Poulsen bliver årets vindere.

2. præmien går til Bjarne Bill Jensen og Palle Jørgensen.

3. præmien går til Dan Johansen og Jørn Andersen.

4. præmien går til Lars Cieslak og Anders Rosendahl (fraværende)

Finale 2020

Kampen om 1. og 2. præmien blev afgjort på hul 21.

Vinderne af denne match blev Peter G Hansen og Joe Andersen +"Valde" de spillede mod Jørgen Teut og Anders Christensen (Anders er ikke med på billedet).

STORT TILLYKKE

Kampen om 3. og 4. præmien blev afgjort på hul 15.

Vinderne af denne match blev Leif Andersen og Flemming Krogh (Flemming er ikke med på billedet) over Oda Weltz og Erik A Nørgaard

Finale 2019

Kampen om 1. og 2. pladsen stod mellem

Jan Sørensen / Henrik Hansen (th) og
Flemming Hansen / Tommy Bring-Nielsen (tv).

Vinderene blev Jan Sørensen / Henrik Hansen

Kampen om 3. og 4. pladsen stod mellem

Tina Hansen / Anders Hansen (tv) og
Jørn Andersen / Dan Johnsen (th)